Acasa

În categoria "HOME" din magazinul nostru PrestaShop, descoperiți o selecție amplă de produse și dispozitive pentru a transforma casa dvs. într-o casă inteligentă de ultimă generație. Cu o gamă diversificată de subcategorii, vă oferim soluții pentru automatizarea și controlul casei dvs. dintr-o singură locație.

Subcategorii:

Întrerupătoare Inteligente WiFi: Aici veți găsi întrerupătoare inteligente WiFi care vă permit să controlați iluminatul și aparatele electrocasnice de la distanță, folosind smartphone-ul sau vocea.

Relee WiFi: Releele WiFi vă oferă posibilitatea de a controla dispozitive electrice sau electronice din casa dvs., inclusiv porți de garaj, sisteme de irigare sau orice alt echipament electric.

Prize WiFi: Prin prizele WiFi, puteți controla și monitoriza dispozitivele pe care le conectați la priză, inclusiv încălzitoare, ventilatoare sau încărcătoare de smartphone-uri.

Termostate WiFi: Termostatele WiFi vă permit să controlați temperatura în casă de la distanță, asigurând confort și economie de energie.

Elemente Esențiale pentru o Casă Inteligentă:

Hub Central: Un hub central este creierul casei tale inteligente, care conectează toate dispozitivele și le permite să comunice între ele. Acesta poate fi un dispozitiv hardware sau software.

Întrerupătoare Inteligente: Pentru controlul iluminatului și a altor dispozitive electrice.

Relee și Prize Inteligente: Pentru controlul dispozitivelor electrice și electronice din casa dvs.

Termostate Inteligente: Pentru a controla temperatura și economisi energie.

Senzori: Senzorii pot include senzori de mișcare, senzori de fum, senzori de umiditate, care pot detecta evenimente și condiții specifice și pot declanșa automat acțiuni sau alerte.

Asistență Vocală: Integrarea asistențelor vocale precum Amazon Alexa sau Google Assistant pentru a controla dispozitivele cu ajutorul vocii.

Sisteme de Securitate și Supraveghere: Camere de supraveghere, senzori de uși și ferestre, alarme pentru o casă sigură.

Automatizări și Scene: Configurați automatizări și scene pentru a simplifica rutinele zilnice sau pentru a vă adapta automat la schimbările de mediu.

Conectivitate la Internet: O conexiune stabilă la internet este esențială pentru controlul dispozitivelor și accesul la datele de monitorizare.

Cu aceste elemente esențiale și produsele noastre din categoria "HOME", veți putea crea o casă inteligentă modernă și eficientă energetic, care să vă aducă mai mult confort și control în viața de zi cu zi. Explorați opțiunile noastre și începeți să construiți casa inteligentă a viitorului chiar acum.

Intrerupatoare Wi-fi

Prize si Relee Wi-fi

Prize si relee wi-fi ca tu sa poti controla orice de oriunde din lume.

Control...

Elemente inteligente pentru controlul temperaturii/umiditatii

Camere si securitate

Camere si sisteme inteligente de securitate pentru casa ta.

Gradina

Produse smart pentru grădină ta. 

Senzori inteligenți

Centrale inteligente

Sunt 14 produse.

Se afiseaza 1-6 din 14 produs(e)