Panoul de Control Inteligent Moes CCP-TY-EU-LN-MS TUYA oferă control complet al casei tale inteligente cu un gateway Zigbee integrat. Acesta permite conectarea și gestionarea facilă a peste 100 de dispozitive compatibile, inclusiv iluminat, întrerupătoare inteligente, jaluzele, senzori, termostate, dispozitive cu infraroșu și camere de supraveghere – toate controlate dintr-un singur panou.

Caracteristici cheie:

Gateway Zigbee Integrat:

Panoul permite conectarea și gestionarea a peste 100 de dispozitive compatibile. Controlează iluminatul, întrerupătoarele inteligente, jaluzelele, senzorii, termostatele, dispozitivele cu infraroșu și camerele – toate dintr-un singur loc.

Configurare Rapidă:

Procesul de instalare este rapid și ușor. Conectează panoul la rețeaua ta WiFi și urmează instrucțiunile intuitive de instalare. Conexiune fără întreruperi la casa ta inteligentă.

Personalizare cu Teme:

Personalizează experiența utilizând diverse teme care se potrivesc stilului tău. Panoul nu oferă doar funcționalitate, ci adaugă și eleganță interiorului tău.

Funcție de Videointerfon:

Monitorizează vizitatorii de la ușa ta direct de pe interfața cu ecran tactil. Sporește securitatea casei tale cu această funcție convenabilă.

Management Convenabil al Casei Inteligente:

Indiferent dacă dorești să gestionezi casa inteligentă într-un mod convenabil sau să îmbunătățești funcționalitatea produselor tale MOES existente, Panoul Central de Control cu Ecran Tactil Tuya Wifi cu Gateway Zigbee integrat și Control Vocal Alexa este alegerea ideală.

Descoperă Mai Multe Funcții cu Control Central Inteligent:

Panoul Central de Control cu Ecran Tactil Tuya WiFi este soluția supremă pentru controlul casei inteligente. Suportând multiple limbi și posibilitatea de a conecta peste 100 de dispozitive, acest panou oferă posibilități nelimitate pentru a crea o experiență personalizată a casei inteligente.

Bucură-te de un Control Ușor al Casei Tale Inteligente cu Panoul Central de Control cu Ecran Tactil Tuya WiFi.

Alimentare

240 V AC

Conectivitate

WiFi, ZigBee

Software

Alexa, Google Home, Tuya

Recenzii

Produsul nu are recenzii.

Fii primul care lasa o recenzie la Panou de Control Inteligent Moes CCP-TY-EU-LN-MS TUYA – Control Complet al Casei Tale Inteligente!

Your email address will not be published. Required fields are marked