Bine ați venit pe intelhome.ro - Casa Inteligentă Simplificată!

Despre Noi

Noi, echipa Intelhome, suntem dedicați continuu să oferim cele mai sigure, simple și fiabile soluții pentru clienții noștri. Cu o experiență de peste 7 ani în domeniul sistemelor inteligente controlabile prin smartphone-uri, am executat numeroase proiecte, fiecare mai complex decât celălalt. Cu proiecte DIY și programare individuală adaptată dorințelor clienților noștri, am dezvoltat expertiză în acest domeniu. De la momentul descoperirii acestor produse care pot fi montate și configurate de către oricine, utilizând conexiunea Wi-Fi pentru a controla o varietate de elemente, ne-am asumat misiunea de a face aceste tehnologii cunoscute și de a ajuta oamenii în diverse situații, oferindu-le suportul și cunoștințele noastre.

Casa viitorului cu intelhome.ro

Ce ne diferențiază

La Intelhome, ne angajăm să punem la dispoziția clienților noștri produse de cea mai bună calitate. Avem încredere în aceste produse și le recomandăm cu încredere, deoarece toate au fost testate riguros în diferite medii și pe perioade lungi de timp. Știm că alegerea unei soluții pentru casa dvs. inteligentă este o decizie importantă, iar noi suntem aici pentru a vă oferi suportul de care aveți nevoie pentru a face cea mai bună alegere pentru nevoile dvs. individuale.

În plus, echipa noastră este formată din tehnicieni experimentați, gata să vă ajute cu orice întrebări sau probleme puteți întâmpina în ceea ce privește produsele noastre sau implementarea lor în casa dvs. Suntem aici pentru a vă oferi sprijinul tehnic necesar pentru a vă asigura că experiența dvs. cu produsele noastre este una plăcută și fără probleme.

La Intelhome, ne mândrim cu angajamentul nostru față de calitate, siguranță și fiabilitate. Suntem aici pentru a vă ajuta să transformați casa dvs. într-o casă inteligentă, ușor de controlat și gestionat prin smartphone-ul dvs. Vă invităm să explorați gama noastră de produse de cea mai bună calitate și să ne contactați oricând aveți întrebări sau nevoie de asistență. Cu Intelhome, viitorul este mai inteligent și mai conectat ca niciodată!