• La reducere!
  • Nou

Telecomanda smart WiFi - inlocuieste telecomanda cu telefonul

79,00 RON
67,15 RON Salveaza 15%
cu TVA Delivery: 1 to 3 weeks

Multitelecomandă Smart WiFi -  toate telecomnziile tale pot fi controlate direct din telefon.

 

Produse testate de tehnicieni experimentati

 

Livrare gratuita la comenzile ce depasesc 300 RON

 

Returneaza produsele in 14 zile!

Caracteristici principale:

1.All-in-one Control: MOES All-in-one IR telecomandă dedicată activării aparatelor de aer condiționat, televizoarelor, ventilatoarelor, DVD-urilor, STB-urilor, TV BOX-urilor etc. Dispozitive cu infraroșu cu un singur MOES SMART IR (Suportă doar Ir (38KHZ ) ,RF nu este inclus)

2.WiFi/4G App Remote Control de oriunde: Echipat cu MOES Smart IR, puteți controla dispozitivele IR cu ajutorul aplicației mobile gratuite "Smart Life/Tuya" App oricând și de oriunde (Compatibil cu Android și iOS). controlați aparatele în avans atunci când sunteți departe de casă.

3.Control vocal hands-free: Alexa,setați A/C la 77 grade Fahrenheit. O comandă vocală poate activa controlerul MOES SMART IR pentru a controla de la distanță majoritatea dispozitivelor de control cu infraroșu. Cum ar fi A/C, FAN ,TV, DVD, STB, TV BOX etc. (În plus, mărci sau dispozitive compatibile, vă rugăm să verificați lista atașată sau Smart Life App.).

4. Funcție de copiere personalizată DIY: Dacă nu puteți găsi marca dispozitivului IR în aplicația "smarlife "App, funcția de învățare DIY programabilă poate ajuta la copierea aceleiași funcții de la telecomanda originală. majoritatea dispozitivelor de control de la distanță IR vor fi aplicabile, cum ar fi șemineele, încălzitorul, ventilatoarele de tavan.

5.Notă: MOES SMART IR blaster SMART IR vine cu adaptor certificat UL și cablu USB 2.0, puteți conecta oriunde există o priză sau un port USB. o singură cameră o singură IR inteligentă este recomandată, deoarece infraroșu nu poate străpunge peretele. suportă doar conexiunea WiFi 2.4G. echipa de service tehnic în așteptare. orice defecțiune, nu ezitați să ne contactați. Echipa de service MOES vă va ajuta să rezolvați și să răspundeți în termen de 24 de ore.

Note:

1.MOES SMART IR de la MOES poate funcționa numai cu 38KHZ IR, vă rugăm să vă asigurați că dispozitivul dvs. este control IR sau RF înainte de cumpărare. (Cel mai bun mod de a distinge IR și RF: Puneți mâna în fața telecomenzii originale, dacă nu funcționează, controlul său IR. Dacă încă funcționează, este controlată prin RF)

2.O singură cameră o singură telecomandă IR inteligentă este recomandată deoarece infraroșu, doar că nu poate străpunge peretele.

3.Funcția DIY funcționează numai cu controlul prin aplicația de control a telefonului inteligent, nu este avilabil cu Amazon Alexa sau Google Home.

4.Suportă doar conexiunea WiFi 2.4G/ Sistem: Android 4.4 mai sus și iOS 8.0 mai sus.

5.Echipa de service tehnic în așteptare .orice defecțiune, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Amaozn mail sau adresa de mail de serviciu de pe spatele manualului. Echipa de service MOES vă va ajuta să rezolvați și să răspundeți în termen de 24 de ore. 6.60 de zile de garanție de returnare a banilor, cumpărați cu ușurință.

Parametru:

    Numele produsului: Telecomandă WiFi

    Umiditate de lucru:≤85%RH

    Modelul produsului: UFO-R1

    Tip de conexiune: 2.4GHz 802.11b/g/n

    Intrare de alimentare: 5V DC 1A (Micro USB)

    Distanța IR: ≤8m

    Temperatura de lucru: 0-50 ℃

    Dimensiune: 68*68*19.5mm

Listarea pachetului:

    1 * telecomandă IR

    1 * Adaptor

    1* cablu de date USB

    1*Instalare rapidă

UFO-R1

Fisa tehnica

Inaltime
68mm
Latime
68mm
Adancime
19.5mm

No customer reviews for the moment.

1 alte produse in aceeasi categorie