• Nou

Termostat wireless încastrat

244,00 RON
No tax Livrare: 1 - 2 zile

Termostat wireless încastrat , culoare alb sau negru.

Control local, vocal sau din aplicație.

Culoare
 

Produse testate de tehnicieni experimentati

 

Livrare gratuita la comenzile ce depasesc 300 RON

 

Returneaza produsele in 14 zile!

Termostat Wireless cu Wi-Fi BHT-002 Series pentru Controlul Eficient al Sistemelor de Încălzire

Te-ai gândit vreodată la o modalitate de a controla temperatura din casa ta mai eficient și mai comod? Termostatul wireless cu Wi-Fi BHT-002 Series pentru apă caldă, boilere și încălzire electrică este soluția modernă de care ai nevoie pentru a face acest lucru. În acest ghid, vom explora caracteristicile acestui termostat inteligent și cum îl poți utiliza pentru a obține confortul optim în casa ta.

Aspect Elegant și Interfață Tactilă Una dintre caracteristicile notabile ale acestui termostat este aspectul său elegant. Designul său fashion se integrează perfect în orice decor și adaugă un aer de modernitate în locuința ta. Ecranul tactil cu iluminare de fundal face ca afișarea să fie ușor de citit, chiar și în întuneric. Interfața sa ușor de utilizat poate fi folosită chiar și de către copii, ceea ce îl face accesibil pentru întreaga familie.

Instalare Sigură și Cu Atentie Înainte de a instala termostatul, este important de menționat că instalarea trebuie realizată de către un tehnician instruit și cu experiență. Acest lucru este esențial pentru a evita riscurile de șoc electric sau deteriorarea echipamentelor. Siguranța este întotdeauna prioritară atunci când vine vorba de instalarea acestui termostat inteligent.

Programare Avansată Termostatul BHT-002 Series oferă o programare avansată pentru controlul temperaturii în casa ta. Poți seta perioade diferite pentru ziua de lucru și pentru weekend, astfel încât să poți economisi energie atunci când nu este nevoie de încălzire intensă. De asemenea, termostatul dispune de șase perioade programabile, ceea ce îți oferă flexibilitate în gestionarea temperaturii în funcție de nevoile tale.

Monitorizare a Temperaturii podelei Termostatul are și funcția de a verifica temperatura podelei. Pur și simplu ține apăsată săgeata în jos timp de 5 secunde și vei putea vedea temperatura podelei. Această funcție poate fi utilă în special în locuințele cu podea încălzită, unde temperatura podelei poate avea un impact semnificativ asupra confortului.

Revenire la Setările Implicite ale Fabricii Dacă dorești să resetezi termostatul la setările implicite ale fabricii, poți face acest lucru prin intermediul aplicației. Pas cu pas, poți efectua această resetare pentru a începe din nou configurarea termostatului.

Conectivitate Wi-Fi și Control Inteligent Una dintre cele mai atractive caracteristici ale termostatului BHT-002 Series este conectivitatea sa Wi-Fi. Prin intermediul aplicației dedicate, poți controla termostatul de la distanță. Acest lucru înseamnă că poți ajusta temperatura casei tale chiar și atunci când nu ești acasă. Imaginează-ți să poți porni încălzirea înainte de a ajunge acasă într-o zi rece de iarnă sau să o poți opri când ești plecat în vacanță pentru a economisi energie. Conectarea termostatului la asistenții vocali precum Amazon Echo sau Google Home îți permite să controlezi temperatura cu ajutorul vocii tale, pentru o experiență și mai ușoară.

Gestionare Inteligentă a Temperaturii Termostatul BHT-002 Series are caracteristici avansate pentru a asigura un control eficient al temperaturii. Acesta dispune de compensare a temperaturii, precum și de o zonă mortă a temperaturii de doar 0,5°C, asigurând că temperatura rămâne în parametrii pe care i-ai setat. De asemenea, termostatul are o memorie pentru date, astfel încât să nu-ți pierzi programările în cazul în care se întrerupe alimentarea cu energie electrică.

Compatibilitate Extinsă și Suport Smart Scene Termostatul poate fi integrat cu asistenții vocali precum Amazon Echo, Google Home, Tmall Genie și IFTTT, oferindu-ți controlul total asupra temperaturii cu ajutorul vocii tale sau al aplicațiilor smart. De asemenea, nu există limite în ceea ce privește adăugarea de camere și suportul pentru Scene Smart, permițându-ți să personalizezi experiența în funcție de nevoile tale.

Instalare Sigură și Cu Atentie Înainte de a instala termostatul, este important de menționat că instalarea trebuie realizată de către un tehnician instruit și cu experiență. Acest lucru este esențial pentru a evita riscurile de șoc electric sau deteriorarea echipamentelor. Siguranța este întotdeauna prioritară atunci când vine vorba de instalarea acestui termostat inteligent.

Specificații Tehnice Termostatul BHT-002 Series este alimentat la o tensiune de 95 până la 240 VAC, cu o încărcare curentă de 3A. Dispune de compensare a temperaturii, o memorie de date și poate fi utilizat pentru a gestiona până la 5+

Culoare: Negru / Alb(opțional)

Tip: W-F / Nu W-F(opțional)

Sursă de alimentare: 95 - 240 V c.a., 50 - 60HZ

Sarcina curentă: 5A

Senzor: intern

Senzor Precizie: ±0,5°C sau ±1°F

Temperatură setată: 5 - 35°C

Dispaly Interval Temp.: 5 - 99°C

Temperatura Ambientala : 0 - 45 °C

Umiditate Ambientala : 5 - 95 % RH (fără condensare)

Temperatura de depozitare: -5 ~ 45 °C

Fisa tehnica

Inaltime
86 mm
Latime
86 mm
Adancime
24 mm
Material
plastic

No customer reviews for the moment.

13 alte produse in aceeasi categorie